Sidor

onsdag 12 mars 2014

Releasefest för Möt mig som jag är

Den 19 mars släpps min nya bok ”Möt mig som jag är – hur vuxna i kyrkan kan stötta unga som skadar sig själva” som ges ut på Libris förlag. Du är välkommen att fira det med mig fredagen den 21 mars klockan 15.00

Oavsett om du känner mig väl eller aldrig har träffat mig, om du arbetar i kyrkan eller bara tycker ämnet låter intressant så är du varmt välkommen att fira boksläppet tillsammans med mig! Ta med dig kollegan eller kompisen och börja helgen med bokmingel!

När?
Fredagen den 21 mars klockan 15.00 börjar vi med mingel och lite snacks, och runt 15.30 håller jag ett kortare föredrag kring boken (cirka en halvtimme). Därefter finns möjlighet att ställa frågor och köpa signerade böcker. Både "Möt mig som jag är" och min förra bok "Slutstation rättspsyk" kommer finnas till försäljning.

Var?
Mariagården, församlingshemmet i Johannelunds församling i Linköping på Skogslyckegatan 3B. Lokalen ligger en trappa upp. Karta finns via den här länken

Hur?
Till Johannelund tar man sig med buss från Resecentrum med linje 15 eller linje 18. Resan tar ungefär en kvart och man kliver av vid hållplatsen som heter Johannelunds centrum.

Anmälan!
För att jag ska veta ungefär hur många som kommer är jag mycket tacksam om du lämnar besked senast onsdagen den 19 mars. Det gör du antingen genom att maila info@thereseeriksson.se och berätta hur många du vill anmäla, eller genom att tacka ja till Facebookeventet som du hittar här. Tackar du ja för fler än dig själv här på Facebook får du gärna säga det. (Självklart är du välkommen även i sista minuten, men om du inte har tackat ja kan jag inte heller meddela dig om det skulle bli någon ändring i sista stund.)

Jag hoppas vi ses i Mariagården fredagen den 21 mars klockan 15.00!

/ Thérèse Eriksson

P.S. Bjud gärna in vänner och kollegor som du tror kan vara intresserade till eventet D.S.

1 kommentar:

jessica hjert flod sa...

Kul att ha hittat hit, är jätte nyfiken på din bok och ser jätte mycket fram emot att få läsa den. (den ligger på inköpslistan från och med nu:)